Programma 'EGC: E-learning programma Gecertificeerd Commissaris'

Governance University start in het seizoen 2017 het e-learning programma 'Gecertificeerd Commissaris' (ECG). Het is de overwegend elektronische variant van ons succesvolle programma De Authentieke en Effectieve Commissaris (AEC), dat al jaren draait en vele alumni kent.

Doel van dit programma is het opdoen van kennis over en netwerk in board en governance en het verwerven van inzicht in uw persoonlijke voorkeuren bij het werken als (beoogd of reeds functionerend) lid van een RvC of RvT. Na afloop bent u beter in staat uw eigen rol als professioneel commissaris of toezichthouder in te vullen, 'board room dynamiek' te beïnvloeden en heeft u inzicht verworven in de specifieke toegevoegde waarde die u als commissaris in een organisatie kunt leveren.

EGC is een 'blended learning' programma met een fysieke start- en eindbijeenkomsten op ons kasteel in Doorn en daartussen zeven video's (of podcasts), enkele cases, een webinar en leeswerk. De fysieke bijeenkomsten kennen een instructie-, netwerk- en inhoudelijk karakter.

Voor deze opleiding is een flyer beschikbaar. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Meld u aan voor programma EGC