Stormloop op de raden van toezicht

Governance University heeft bijgedragen aan het artikel in Trouw van 30 april 2018 onder deze kop. Zo stelt directeur Peij in het artikel: “De grijze uil die alles weet, is zo goed als verdwenen” en “[De nieuwe […] toezichthouders] zijn maatschappelijk gedreven en betrokken, maar zien hun functie als toezichthouder ondanks de geringe vergoeding als een échte baan die zij als veertiger náást hun echte carrière hebben. Ze communiceren beter dan de oude generatie en zijn zich bewust van hun soms beperkte kennis. Dat is goed. Daardoor is er juist behoefte aan extra opleiding.”

Lees meer in het pdf-artikel van Trouw.

Wilt u meer informatie over een van onze opleidingen, bel 0343 - 47 61 73.