Programma directie

drs. Puck Dinjens

Puck is programma directeur van de programma's voor commissarissen en bestuurders.

Puck heeft jarenlange ervaring in het professionaliseren, adviseren en begeleiden van commissarissen, toezichthouders en directievoorzitters bij governancevraagstukken in diverse (publieke en private) sectoren. Daarbij begeleidt zij de jaarlijkse zelfevaluatie of adviseert zij ten aanzien van samenstelling van en samenwerking van de board. Door haar achtergrond als arbeids- en organisatie psychloog en veranderkundige heeft zij niet alleen aandacht voor de formeel-inhoudelijke aspecten van governance, maar beslist ook voor cultuur en gedrag. Dat betekent dat zij in haar werk formele kennis inbrengt en de dialoog en reflectie stimuleert, om de effectiviteit van bestuur en toezicht in de breedte te versterken.

Docentschappen

• Governance University:
    • Diversiteit in een gedreven raad
  • NVTZ:
    • Leergang De Nieuwe Toezichthouder in Zorg en Welzijn
    • Leergang Voorzitter van de Raad van Toezicht
    • Workshop: State of the art toezicht houden
  • VTOI / NVTK
    • Kerndocent leergang De nieuwe Toezichthouder
  • NCR Coöperatie Academie

(Co-) Auteur

• Artikel over de governance code VO in VO Academie van januari 2016 (pagina 54 - 57)