Alumni

Governance University (GU) kent honderden alumni die actief contact met elkaar onderhouden tijdens bijeenkomsten en op ons digitale platform.

  • Regelmatig worden bijeenkomsten met een actueel thema, topsprekers en met stevige inhoud georganiseerd op ons kasteel in Doorn. Zonder winstoogmerk: soms gratis, soms tegen een kleine vergoeding ter dekking van kosten. In 2018 zijn dat bijvoorbeeld bijeenkomsten rondom de nieuwe editie van het Handboek Corporate Governance (onder redactie van onze directeur Stefan Peij) en het gedragswetenschappelijke boek ‘Goede Raad voor Commissarissen’ (onder redactie van onze programmadirecteur Puck Dinjens).
  • Op onze GU Connect website plaatsen onze alumni berichten, bieden of vragen zij ondersteuning, uploaden zij foto’s en plaatsen of reageren zij op vacatures voor commissaris, toezichthouder, bestuurder of secretaris.
  • Ook komt er iedere maand vanuit GU Connect een nieuwsbrief met een overzichtelijk aantal onderscheidende inzichten. Om je aan te melden, bezoek de website: guconnect.nl
  • Daarnaast zijn er GU LinkedIn groepen voor commissarissen en secretarissen.

Wilt u meer informatie over een van onze opleidingen, bel 0343 - 47 61 73.