ir. Ludo van Halderen

Ludo is voorzitter RvC Rabobank IJsseldelta, commissaris bij Rabo vastgoed, de Brinkgroep, Gelder Groep en voormalig commissaries bij Wavin en Draka.

Lees meer »

Pauline van der Meer Mohr

Pauline is non-executive director HSBC plc, voorzitter RvC EY, lid RvC DSM NV, lid RvC ASML NV, voorzitter RvT Nederlands Danstheater...

Lees meer »

mr. drs. Wendy de Jong

Wendy is toezichthouder in de zorg (lid RvT en audit committee ReinierHaga) pensioensector (voorzitter RvT DSM Pensioenfonds).

Lees meer »

Jos de Groot

Jos is verantwoordelijk voor de Corporate Governance activiteiten van PricewatehouseCoopers in Nederland.

Lees meer »

Frederieke Leeflang

Frederieke is special Advisor Dentons Boekel N.V. en commissaris bij ABN Amro Group N.V., Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia (OSZG), KWF Kankerbestrijding en lid van...

Lees meer »

Doekle Terpstra

Doekle is lid van de RvC Aegon Nederland, RvC CSU, RvC Calder Holding en RvC Alliade. Daarnaast is hij aanjager Techniekpact en aanjager Zorgpact.

Lees meer »

mr. Marry de Gaay Fortman

Marry is partner bij Houthoff Buruma (managing partner 2001-2007). Zij is onder meer commissaris bij DNB en het GVB, lid van de raad van toezicht MVO Nederland...

Lees meer »

mr. Saskia Laseur

Saskia is notaris bij Van Doorne N.V. en adviseur van diverse overheden, maatschappelijke instellingen, koepelorganisaties en (familie)bedrijven. 

Lees meer »

Bart Jonker

Bart is partner bij Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Lees meer »

mr. Fred van der Drift

Fred is General Counsel en Directeur Human Relations bij Vastgoedfonds NSI N.V., docent Advanced Course bij de Compliance Academy en docent Welsprekendheid.

Lees meer »

drs. Frédérique Bijl

Frédérique beweegt en creëert in de driehoek van gedrag, ruimte en kunst. Zij is toezichthouder, begeleidt Raden van Toezicht...

Lees meer »

Roland Notermans

Roland is eigenaar van NUX Compliance Consultancy, eigenaar/docent bij De Compliance Academie en voormalig Senior Vice-President & Chief Compliance van diverse Philips bedrijven.

Lees meer »

mr. Ingrid Ernst-Wind

Ingrid is Managing Director Corporate Staf bij PGGM.

Lees meer »

mr. Frans Scheefhals

Frans is partner van Secretarius, search bureau voor secretarissen. Voorheen was hij secretaris en hoofd juridische zaken bij Mediq NV. 

Lees meer »

drs. Jan Zegering Hadders

Jan is lid van de raad van commissarissen van Ageas SA/NV, Ageas UK en GE Artesia Bank. Bij al deze organisaties is hij lid of voorzitter van de audit committee.

Lees meer »

drs. Henk Breukink

Henk is commissaris bij de ING Groep, commissaris bij NSI (voorzitter), commissaris bij het Haags Gemeentemuseum, lid Raad van Toezicht Hogeschool InHolland...

Lees meer »

mr. Inge Brakman

Inge is voorzitter bestuur Nederlandse Rode Kruis, voorzitter RvT van Staatsbosbeheer, Commissaris bij DSM NL en Commissaris bij Shell NL.

Lees meer »

drs. Peter Schimmel RA CFE

Peter is partner bij Grant Thornton. Hij verricht sinds 1984 integriteit gerelateerde incidentonderzoeken voor bedrijven, advocaten en rechtbanken, adviseert organisaties over...

Lees meer »

mr. drs. Arthur Hol

Arthur is jurist en bestuurskundige. Hij is betrokken bij Governance University als docent ‘Goed Werkgeverschap door de RvC/RvT’ en als programmadirecteur...

Lees meer »

Hanny Kemna

Hanny is commissaris bij BinckBank, Menzis en Nictiz.

Lees meer »

mr. Tessa van den Ende

Tessa is advocaat en partner bij Nysingh.

Lees meer »

Bas Blekkingh

Bas is directeur en oprichter van Authentiek Leiderschap en auteur van het succesvolle gelijknamige boek. 

Lees meer »

drs. Jan van Rutte

Jan is voorzitter van de RvC van SNS Bank en commissaris bij Ormit. Eerder was hij CFO van ABN Amro Holding NV.

Lees meer »

prof. dr. Tineke Bahlmann

Tineke is hoogleraar bedrijfseconomie aan de Universiteit van Utrecht. Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring als toezichthouder/commissaris, zowel bij beursgenoteerde ondernemingen...

Lees meer »

Gérard Brockhoff

Gérard is partner bij Adstrat, Strategieadviseurs.

Lees meer »

drs. Oscar David

Oscar is adjunct Professor TIAS, docent Center voor Executive Coaching, VU Amsterdam, bestuursadviseur, executive Coach en auteur van Macht! en Het Enneagram in Organisaties.

Lees meer »

ir. Harrie Noy

Harrie is commissaris bij Fugro (voorzitter) en Koninklijke BAM Groep, bestuurslid Vereniging Effecten Uitgevende Ondernemingen, lid Algemeen Bestuur VNO-NCW en lid Raad van Toezicht...

Lees meer »

prof. mr. Wilco Oostwouder

Wilco is gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Hij is hoogleraar Bedrijfsfinancieel recht bij het Europa Instituut van de Universiteit Utrecht.

Lees meer »

drs. Puck Dinjens

Puck is programmadirecteur Governance University, docent NVTZ en NCR academie en auteur van diverse artikelen en onderzoek op het gebied van Governance.

Lees meer »

mr. Ruud van Outersterp

Ruud is Hoofd Corporate Office en Company Secretary van ABN AMRO. Hij heeft sinds 1988 diverse juridische functies bekleed, allereerst bij voormalig vliegtuigbouwer Fokker en vanaf 1996 in de banksector.

Lees meer »

dr. Lizzy Doorewaard

Lizzy is professioneel toezichthouder/commissaris bij verschillende profit- en non-profitorganisaties waaronder Staatsbosbeheer (voorzitter financiële auditcommissie)...

Lees meer »

dr. Stefan Peij

Stefan is directeur van de Governance University en redacteur van Goed Bestuur, Tijdschrift over Governance.

Lees meer »

dr. Alec W. Serlie

Alec is research Director GITP en assistant Professor, Erasmus Universiteit Rotterdam, Positive Organisational Psychology.

Lees meer »

Carina Mak

Carina is directeur / eigenaar Authentiek leiderschap B.V.

Lees meer »

mr. Annemieke Hendrikse

Annemieke is partner bij Van Doorne, waar zij zich toelegt op het verzekeringsrecht en de ondernemingsrechtelijke procespraktijk. 

Lees meer »

ir. Karel Noordzij

Karel is o.a. voorzitter Raad van Toezicht en Advies Nederland Distributieland (NDL/HIDC) in Zoetermeer, lid Global Advisory Board Caux Round Table (CRT) in Minneapolis/St.Paul...

Lees meer »

Johan Bontje

Johan is directeur Boparo bv, voormalig vennoot Boer&Croon Strategy and Management Group, bestuurslid Fred Foundation, lid raad van Advies van de Foundation for Natural Leadership en (mede) auteur van...

Lees meer »

mr. Bart de Lange

Bart is partner en senior adviseur bij GovernanceQ: adviesbureau voor bestuur, toezicht en stakeholders, lid RvT College de Heemlanden en lid Monitoringcommissie code.

Lees meer »

prof. mr. Geert Raaijmakers

Geert is partner bij NautaDutilh te Amsterdam. Hij richt zich op publieke en private fusies en overnames en adviseert over ondernemingsrecht en corporate governance.

Lees meer »

mr. Marieke Bax MBA

Marieke is o.a. commissaris bij Vion Food Group, Euroclear, VastNed en het Frans Hals Museum. Daarnaast is zij lid van het Curatorium van GU.

Lees meer »

mr. Michiel Brandjes

Michiel is company secretary Royal Dutch Shell plc. Voorheen heeft hij gewerkt voor Shell als Lead Counsel in Noord Oost Azië, Beijing en Hong Kong. Tevens is hij lid van de NYSE Euronext Amsterdam advisory board. 

Lees meer »

Wilt u meer informatie over een van onze opleidingen, bel 0343 - 47 61 73.